BAGARBODEN

I anslutning till vårt bed and breakfast ligger bagarboden - ursprungligen ett gammalt  brygghus som varsamt har renoverats och där den lantliga charmen bevarats.

Baka ert eget bröd/pizza i bagarbodens stora stenugn som rymmer flera plåtar. B&B köket är väl rustat med glas, porslin och bestick. Vill ni baka så säg till i god tid då det tar x-antal timmar att värma upp ugnen. Egen ved medtas, går också att köpa på bensinmackar och på gårdar runtomkring. Prata med oss och låt er väl smaka!

För brudpar stylas bagarboden om till en charmig, romantisk och intim bröllopssvit för priset av 1500 kr per natt. Dagen efter får det nyblivna äkta paret frukosten levererad till dörren.

För barnen har vi en dockteaterföreställning "Hej Gyllingaunge" som kan bokas för en liten peng.

For ladies only - Burlesk dans, en dansform som var populär i början på 1900-talet och som bjöd på yvig frodighet och kaxiga kvinns. Vi tar ut svängarna och lär oss ett enkelt variténummer. Viss extravagant utstyrsel finns att låna på plats. Ca 4-9 personer per grupp. 250 kr/per person. Perfekt för tjejgäng i alla åldrar som vill och vågar prova på något nytt. 

För mindre arbetsgrupper som vill "brainstorma" analogt i en kreativ och avslappnande miljö. 
Gäller arbetsdagar och of season.

OBS! Pizzabakning - Dockteater - Burlesk dans - Arbetsgrupper - går att boka utan övernattning på Gyllingalängan.